مشاوره حقوقی رایگان - بخشیدن ارث به یک فرزند از 9 فرزند

سلام ... من یک مادر هستم ارث به یک فرزند دادم یعنی بخشیدم به او از 9 فرزند دیگر هم دارم .... حالا اون رفته مدارک جور کرده محضری مبلغ صد ملیون تومان بابت مال که دادم پول گرفتم یعنی فروخته ام بهش .... به خواسته خداوند قبل از مرگم او را شناختم به من توهین میکند من نسنجیده مال 9 فرزند را به یکی دادم و هیچ پولی نگرفتم آیا شکایت کنم نتیجه ایی دارد حق 9 فرزندم دیگرم پامال نشود یا دیگر فایده ندارد. .... من به او ارث بخشیدم زمانیکه جنبه نداشته پس بگیرم و او پس نمیدهد

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تا قبل از مرگ ارث معنا ندارد چنانچه مالی را درقالب بیع به نامبرده در قبال 100 میلیون فروخته باشید اقدامی متصور نیست در غیر این صورت با بررسی اسنادی امکان رجوع از ا ن متصور میباشد