مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی حقوقی بعد از دادخواست اثبات مالکیت

آیا برای
همیشه بعد از داد خواست اثبات مالکیت در صورت شکست در اثبات مالکیت نمی توان تصرف عدوانی حقوقی شکایت کرد یا راهی وجود دارد؟ ممنون

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر در ماهیت رد شده باشد امکان آن وجود ندارد مگر با دلایل جدید و اعاده دادرسی در آن پرونده

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چرا امکان دارد اگر کیفری محکم نشده حقوقی محکم شود منتها بستگی به مورد دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

طرح دعوی تصرف عدوانی ارتباطی با اثبات مالکیت ندارد آنچه در دعوی تصرف عدوانی حائز اهمیت است سبق تصرفات مدعی ست نه مالکیت وی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع بسیار کلی است و در این خصوص می بایست بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دیگر اقامه دعوای تصرف
امکان ندارد