مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف عدوانی حقوقی

با سلام بنده کار آموز وکالت هستم موکل بنده ملکی را از شخص ج با سند عادی خریداری نموده و مدعی است که شخص الف داخل کوچه منتهی به ملک ایشون در حال دیوار چینی است و کوچه رو مسدود کرده،قسمتی که الان کوچه است در اصل متعلق به جد شخص الف و ج بوده که این دو شخص قسمتی را در قدیم به عنوان کوچه جدا می‌کنند الان شخص الف مدعی است که کوچه متعلق به من است. شخص الف نه تنها راه عبور موکل من بلکه عده ای از همسایه ها رو هم مسدود کرده و به تازگی شخص الف طرح شکواییه‌ای کیفری علیه احدی از همسایه ها که اقدام به تخریب دیوار داخل کوچه کردند نموده
موکل بنده هیچ گونه مدرکی در حال حاضر در دسترس ندارند همه مدارک ایشان در اداره ثبت است و اداره ثبت بدون نامه دادگاه به ایشان هیچ مدرکی را تحویل نمی‌دهد
بنده چه دادخواستی تنظیم کنم که با قرار رد رو به رو نشود؟اگه دادخواست رفع تصرف بدهم دلایل سبق تصرف موکل و لحوق تصرف خوانده( الف) را چگونه اثبات کنم؟ با توجه به این که در قدیم ملک متعلق به خوانده یعنی شخص الف و شخص ج بوده و این دو نفر قسمتی از ملک را به عنوان کوچه جدا می‌کنند و الان شخص الف یعنی خوانده مدعی است که این کوچه متعلق به جد بنده می باشد و در حال دیوار چینی است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی موضوع حق ارتفاق و وجود کوچه عمومی بررسی و در نظریه کارشناسی ذکر گردد

و سپس باید دادخواست رفع ممانعت از حق ارتفاق و انتفاع از کوچه عمومی و رفع تصرف عدوانی و اعاده وضع به حالت سابق را به طرفیت همسایه اقامه نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات مورد بررسی قرار گیرد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

قابل بررسی است نیاز به ارجاع کارشناسی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا تامین دلیل شود، نیاز به کارشناسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می‌بایست ابتدا درخواست تامین دلیل بدهید کارشناس محترم در اینجا موضوع را بررسی می‌نماید تمام موارد و موضوع حق اتفاق می‌بایست در نظر کارشناس لحاظ شودد از آن شما می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مبنی بر رفع ممانعت از حق اتفاق را بدهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

فرض سوال نارسا است و بنظر شدني
نمي باشد
به طور كلي نيازمند گفت و شنود و بررسي اسناد مرتبط است
در ثاني وكيل سرپرست و شعب كارآموزي و كميسيون مرتبط
براي اين موضوعات مي باشند