مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. من ساله 96 بخاطره مهریه رفتم زندان و چون مریضی پوستی اگزما داشتم بعد از 2 ماه تحمل زندان گرفتم و با سند منزل پدرم آزاد شدم. مشکله پوستی من برطرف شد. به دلایلی غیر عمد وندانسته غیبت کردم و معرفی نکردم چند روز پیش برای پدرم ابلاغیه امد که باید خودمو معرفی کنم . قاضی گفت چون مریضی نداری باید بری زندان. من یه کارگرم زن و بچه هم دارم. توان پرداخت 5 سکه و 6 ماه یک سکه را ندارم. ایا من اینبار میتونم فقط با سند ازاد بشم

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام باید مورد قبول همسرتان باشد تا چنین اقدامی انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
و در صورت عدم معرفی خود به زندان ، وثیقه ضبط خواهد شد

شما باید دادخواست تعدیل اقساط مهریه را مطرح نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

خیر -تقاضای تعدیل دهد تشریف ببرید زندان و از درون زندان تقاضای مرخصی دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تقاضای تعدیل اقساط مهریه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خیلی باید مبلغ پیش قسط را پرداخت کنید میتوانید دادخواست تعدیل مهریه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تعدیل بدهید و اعلام کنید که توان پرداخت پیش قسط و اقساط با این شرایط را ندارم
و تا زمان صدور حکم باید خودتان را به زندان معرفی کنید