مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

از همسرم جدا شدم بعد از8سال برای 35سکه همسر سابقم در زندان است الان اگه 35سکه رو بدهد باید برای بقیه مهریه سند یا وثیقه بگذاره یا نه همینجوری آزاد میشه ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما از درخواست خود صرف نظر نکنید ایشان باید وثیقه بگذارند تا ازاد شوند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر برای سی و پنج سکه زندان است یا باید پرداخت
کند یا اعسارش ثابت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به روند و اوضاع و احوال پرونده دارد.
مهریه پرداخت نشده به قوت خود باقی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر برای 35یکه بوده بعد از پرداخت آزاد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوج بعد از پرداخت 35 سکه یا بعد از صدور حکم قطعی اعسار
آزاد خواهد شد مگر شما دوباره درخواست اجرای باقیمانده مهریه را مطرح نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برای 35 عدد سکه در زندان باشد آزاد خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با پرداخت 35 آزاد می شود
می تواند نسبت به 35 سکه دادخواست اعسار یا تعدیل بدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید نسبت به مابقی اقدام نمایید در صورت عدم اثبات اعسار امکان جلب وجود دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که مطالبه کرده باشد و ایشان پرداخت نکنند و محکوم به پرداخت شوند بله قابل جلب است. جهت اطلاع و مشاوره حقوقی و یا پیگیری در محاکم دادگستری صرفاً به ""دفتر وکلای دادگستری شهرتان"" مراجعه نمایید و از مراجعه و مطرح کردن اسرار پرونده و زندگی خود در دفتر موسسات حقوقی و داوری و کارکنان آن ، جداً خودداری نمایید.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

در صورتی که صرفاً بخاطر مطالبه 35 سکه در زندان باشد پس از پرداخت آزاد میگردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که زوج مهریه راپرداخت نمایدیااعساروی اثبات گرددآزادمیگردد

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير.
زوج پس از پرداخت 35 سکه یا پس از صدور حکم قطعی اعسار آزاد خواهد شد .

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

اگر شما منصرف شدین طرف مقابل پرونده تون می‌تواند با وثیقه آزاد شود