مشاوره حقوقی رایگان - طول درمان گفتار درمانی

باسلام کودک 5ساله ام در نزاعی دچار لکنت زبان واختلال اضطرابی شده با توجه ب معاینات انجام شده پزشکی قانونییک ونیم درصد دیه تشخیص داده. میخاستم ببینم الان که دخترم دوسال طول درمان از پزشک معالجش گرفته وباید تحت درمان باشه چجور شکایت کنم و مبلغ دیه تغییری میکنه یا خیر ممنون میشم جواب بدید تشکر

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر طول درمان به تایید پزشکی قانونی رسیده باشد ارش تعیین می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مبلغ دیه تغییر ‌نخواهد
کرد
ولی شما میتوانید دادخواست مطالبه هزینه های درمان زاید بر دیه را مطالبه نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دیه خیر ولی هزینه درمان را می توانید مطالبه کنید طی یک دادخواست جداگانه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید به مبلغ دیه اعتراض کنید دیه به نرخ روز باید پرداخت شود و همچنین می توانید هزینه های خود را مطالبه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید تک تک ابعاد سوال بررسی سنجیده شود