مشاوره حقوقی رایگان - بهره مندی فرزندان جانباز هفتاد درصد از مزایای فرزندان شهدا

باسلام بنده فرزند جانباز هفتاد درصد بوده و کارمند رسمی با توجه به نمونه رای دیوان عالی که در سایت شما موجود می باشد تمامی فرزندان جانباز هفتاد درصد از مزایای فرزندان شهید بهرمند میشوند با توجه به اینکه هیچکدام از مزایا در حقوق اینجانب اعمال نشده است خواهشمند است مشاور لازم جهت اقدامات لازمه را به اینجانب اعلام نمایید با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به بنیاد شهید استان مربوطه مراجعه کنید . فرم ها و درخواست های مربوطه را پر کنید. راهنمایی لازم را از آن مرجع مربوطه بخواهید