مشاوره حقوقی رایگان - مزایای فرزند جانباز

با سلام من فرزند جانباز متوفی بالای 45درصد هستم و الان حدود چهل سال سن دارم پای راست بنده بعلت سوختگی با آب جوش در نوزادی ، انگشتان و قوزک پا حالت طبیعی خارج شده تا الان با نیروی جوانی می‌تونستم سرپا ایستاده و کار کنم چون شغلی ندارم مجبور به کارهای فیزیکی سخت میشوم که دو سه سال هست بیشتر از نیم ساعت نمیتونم سرپا بمانم قسمت بیرونی پای راست تا زانو یه جوری خشک و سفت میشه و درد فروان من رو از پا درمیاره ،،ببخشید زیاد حرف زدم میخواستم بدونم آیا امکان شرکت در کمیسیون پزشکی نیروهای مسلح و امکان استفاده از مستمری یا مزایای دیگر در صورت تأیید کمسیون پزشکی برای فرزندان جانبازان متوفی هست ،، باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای استفاده از مزایا می‌بایست به سایت ایثار مراجعه نمایید به صورت کامل تمام خدمات اعلام شده است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات اداری و شهرداری اداره کار خارج از تخصص است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوال حقوقی نیست به سایت ایثار مراجعه نمایید