مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سهم از محصول کشاورزی

سلام.بنده زمین و چاهم رو طبق قراردادی به شخصی دادم و قرار شد هرمحصولی که برداشت میشود فروش رفته وبصورت مساوی تقسیم گردد که ان شخص پس از چند ماه امروز فردا کردن بعد اتمام کار و فروش محصول بهانه میاورد که افت زد وضرر کرده بنده شاهد ومدارکی دارم برکذب بودن ادعایش،منتها مقدار دقیق کل محصول بدست امده را نمیدانم ولی طبق متوسط برداشت حداقل150تن باید باشد برای گرفتن حق خود چگونه باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام درخواست تامین دلیل نمایید تا با جلب نظر کارشناس دادگستری میزان محصول مشخص شود