مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام همسر بنده دادخواست استراد جهیزیه را در شورای حل اختلاف شهرستان مربوطه مطرح و جلسه رسیدگی در این خصوص تشکیل که بنده با توجه موضوعاتی مجبور به امضا صورتمجلسی که در ان نگارش شده بود
1مقرر گردید طی توافق طرفین کلیه اموال برابر لیست پیوستی در پرونده تحویل شاکیه گردد و صورتجلسه تنطیم شود 2در صورت امتناع از تحویل صدور اجرایه میگردد. و در اخر نوشته بودن خوانده در جلسه حضور دارد.. بله قبول دارم و اموال را تحویل شاکیه میدهم.
لیست پیوستی که همسر بنده در پرونده گذاشته رو من مطالعه نکردم و خیلی از وسایل متعلق به من بوده و هیچ فاکتوری نیز به اون مرجع ارائه ندادن. در نهایت من به جهت اتمام درگیری های خانوادگی مجبور شدم امضا کنم
بار اول به منزل من مراجعه کردن و بیشتر وسایلا رو بردن و رسیدی ندادن و بار دوم به همراه پدرشان که شاهد ارائه شده توسط شورای حل اختلاف بود به منزلم مراجعه و وسایلای بنده رو مورد تخریب قرار دادن و از منزلم خارج شدن و الان هم درخواست اجرائیه زدن. خواستم بدونم چگونه این مشکل رو حل کنم قبل اینکه اجرائیه قابل اجرا باشه.

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدم شما هموطن گرامی
اگر اجرائیه بهت ابلاغ شدهّ برو با دلایلت به اجرا اعنراض کن.
موفق باشید.