مشاوره حقوقی رایگان - پررینت پیامک خط خودم

سلام‌میتونم برم دادگاه پرینت متن پیام های خط خودم دو بگیرم؟ سریع بهم میدن؟ میتونم شماره های انتخابی بدم بگم این شماره هارو نمیخام پیام هاشونو فقط مابقی شماره ها

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خود همراه اول و ایرانسل به شما که مالک هستید باید بدهند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر برای دستیابی به متن پیامها نیاز به دستور مقام قضایی هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
تنها ورودی و خروجی را می توانید از اپراتور بگیرید و در صورت شکایت و دستور مقام قضایی اپراتور ها نهایتا پرینت 6 ماه اخیر رابه شما می دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر شکایت نمایید و دلیل داشته باشید و قاضی موافقت نماید

شما میتوانید با مراجعه به شرکت تلفن همراه فقط درخواست اخذ پرینت از تماس های خروجی را نمایید

و امکان اخذ پرینت از تماس های ورودی و پیام ها وجود ندارد مگر با دستور مقام قضایی