مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند ورثه ای

سلام و خسته نباشید ممنون که پاسخگوی سوالات ما هستین
بنده میخوام برای خونه پدریم که قولنامه بوده و پدرم فوت شدن سند بگیرم اما بقیه وراث همکاری نمیکنن چون ذینفع هستن و16سال است انجا ساکن هستن . سوالم اینه من تنهایی میتونم سند به اندازه سهم الارث خودم بگیرم. و نمیخوام هزینه رو که من پرداخت میکنم سند اونا رو هم بگیرم وقتی اصلا همکاری نمیکنن .حصر وراثت رو هم دارم ممنون راهنمایی کنین

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پدرتان سند رسمی داشته می تونید برای خودتان سند مشاعی بگیرید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
سند به صورت مشاعی صادر میشود و سهم هر کدام از ورثه در آن قید خواهد شد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی باید ابتدا از تمام ورثه وکالتنامه بگیرید و در مورد ‌تمام شش دانگ به اداره ثبت
درخواست صدور سند مالکیت را بدهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست افراز و تقسیم سهم الارث را اداره ثبت میتوان خواست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اقدام نمایید لیکن باید بدوا از تمامی ورثه وکالت بگیرید تا بتوانید سند مشاعی اخذ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید.
می توانید دادخواست خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف نیز بدهید