مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اضافه کار و حق مسکن و کارانه

با سلام کارمند شهرداری هستم مدت سه سال با توافق شهرداری و سازمان شهرداری ها در تهران به صورت مامور در تهران مشغول به کار شدم قرار شد شهرداری شهر خودم کلیه حقوق ومزایای و رفاهیات اضافه کاری را پرداخت نماید حالا شهرداری نسبت به کسر حذف کارانه اضافه کاری و حق مسکن که توسط شهردارقبل پرداخت شده اقدام نموده حق اینجانب ضایع شده حالا که ماموریت تمام شده شهرداری اعلام کرده فقط حقوق را پرداخت می کنم چکار می توانم انجام بدهم تا به حق وحقوق خود برسم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دو شهردار تهران و شهرستان مشکل شما را حل کنند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع را از طریق شهرداری های مذکور پیگیری کنید ، در صورت عدم نتیجه به دیوان عدالت اداری شکایت کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر آنچه که در قانون وزارت کار آمده است برای شما قابل مطالبه است بهتر از موضوع را از قسمت منابع انسانی پیگیری  نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق شهرداری باید موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما در دیوان عدالت
دادخواست اقامه نمایید