مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون چشم پزشکی گواهینامه

سلام. من 10 سال پیش گواهینامه گرفتم الان زمان تمدیدش قبلا عینک میزدم ولی الان چند سال عمل لیزیک انجام دادم و حتی به خاطر چشمام معافیت گرفتم یکی از چشم هام دیدش کمی کمتر از ان چشم بهم گفتن برو کمیسیون میخواستم بدونم چه اتفاقی خواهد افتاد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما به کمیسیون می روید چشم شما معاینه می شود در صورتی که صلاحیت رانندگی داشته باشید به شما گواهینامه میدهند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که صلاحیت رانندگی داشته باشید به شما گواهینامه میدهند