مشاوره حقوقی رایگان - عدم عودت مبلغ علی الحساب جهت خرید خودرو

با سلام و احترام
برادر بنده از طریق آگهی وب سایت درج آگهی خودرویی رو مشاهده و با صاحب خودرو تلفنی صحبت می کنه و میگه داداشم ساکن تهرانه و میاد خودرو رو از لحاظ رنگ و فنی به کارشناس نشون میده و در صورتی که مشکلی از لحاظ فنی و رنگ نداشت مبلغی علی الحساب از طریق برادرم در تهران به حسابتون واریز میشه تا فردا صبح خودم از شهرستان حرکت کنم بیام تهران؛ هم خودرو رو رؤیت کنم و هم مابقی مبلغ رو به حسابتون واریز کنم.
شفاها فروشنده خودرو، به برادرم در تهران میگه چنانچه برادرت فردا بیاد تهران و خودرو رو هم نخواد چون آگهی رو از سایت حذف می کنم اون مبلغ علی الحساب رو پس نمیدم.
بعد از اومدن برادرم از شهرستان به تهران خودرو رو نپسندید و درخواست مبلغ علی الحساب رو از فروشنده خودرو می‌کنه که فروشنده میگه؛
من به داداشت گفتم چنانچه خودرو رو هم نخواد اون پولو پس نمیدم.
از لحاظ قانونی می‌تونه پس نده؟
راهکار قانونی چیه؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
صحبت های شفاهی دلیل محکمی بر عقد قرارداد نیست. با این حال اگر طرفین اقرار به اظهارات شفاهی خود داشته و بدون قید و شرط پذیرفته اند میتواند مبلغ را نگه دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مبلع بالاست میتونید دادخواست مطالبه وجه بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چند بعد دارد و بای هر بعد آن را تک تک بررسی کنیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مقررات شفاهی نیاز به اثبات دارد مگر آنکه طرف به آن آن اقرار کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بابت مطالبه مبلغ علی الحساب دادخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا خیر باید مسترد کند شما میتوانید اول اظهارنامه بدهید و سپس مطالبه وجه

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تحت عنوان ایفا ناروا دادخواست حقوقی مطرح شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر فروشنده باید مبلغ بیعانه را مسترد نماید
و شما باید دادخواست مطالبه وجه را اقامه نمایید
و نتیجه خواهید گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد وجه بدهید