مشاوره حقوقی رایگان - درباره چک امانت و‌ توقیف ماشین

با عرض سلام خدمت وکلای محترم. من یک‌ چک امانت به دوستم دادم و مبلغ10 میلیون تومن دوتا پنج تومن. از ایشان قرض کردم ولی متاسفانه نتوانستم قرضم را ادا کنم و ایشان چک من را 120میلیون تومن خودش مبلغ زد و امد ماشین را توفیف کرد من بعداز توقیف ماشین وکیل گرفتم اما امروز خبردار شدم ماشین فروخته شده از شخص دیگه ای البته در صورتی که‌من هنوز منتظر وکیلم که بهم در رابطه با پرونده خبر بده چندین بار هم به وکیلم پیام دادم و از روند پرونده سوال کردم ایشان فرمودند نگران نباشید درست میشه وای توی هفته پیش من پول زدم به کارت ایشون و بهشون پیام دادم جواب ندادن و دو روز قبل هم دوباره پول زدم توی کارتشون پیام دادم جواب ندادن دیروز که شنیدم ماشین را فروخته اند بهشون‌مجدد پیام دادم ایشان‌گفتن‌من چندین مرتبه تماس گرفتم شما در دسترس نیستید البته نگفتم که من شنیدم ماشین رو فروختن با این وجود میخواستم از وکلای محترم سوال کنم که اولا ایا بدون صاحب ماشین میشود ماشین را فروخت در صورتی که مدارک ماشین پیش من هستش همینطور سند ماشین و ابا الان هبچ کاری میتوانم دیگه بکنم چون‌من تمام زندگیم‌این ماشینه بس و‌ایا الان وکیل مقصر هست یانه و اینکه خدا الهی خبرتون بده اگر راه حلی باشه من را راهنمایی بفرمایید ممنونتون میشوم با عرض تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وکالت کاری برای فروش باشد منعی ندارد و مدارک باید بعدا زمان تعویض پلاک ارایه شود. میتوانید دادخواست ابطال وکالتنامه دهید