مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ضرر و زيان ناشی از جرم پس از رای حكم قطعی

با سلام
برای دادخواست ضرر و زيان ناشی از جرم چطور خواسته ام را عنوان كنم كه به حقم برسم
آيا رد مال خودرو را بايد جداگانه دادخواست دهم يا همه در يک برگه هم ميتوان تقديم كرد
آيا برای دادخواستهای ذكر شده ميتوانم مستقيم از خريدار كه مال در غصب و تصرف دارد دادخواست دهم؟
يا برای هم ماشين و هم خسارات دادخواست تنها از متهم خيانت بگيرم؟
زيرا خريدار حاضر به پس دادن نيست و متهم نيز حاضر به دادن پول و پس گرفتن نيست و هر سه نفر در آسودگی خيال راحت خوابيدند
چطور ميتوانم اكنون كه پرونده متهم و جرم مشخص و قطعی شده آن دو نفر ديگر كه قصر در رفتند را شكايت كنم؟
واقعا مدتهاست روح و روانمان را مختل كرده كه ديگر توان خريد ماشين پيكان دست دوم هم ندارم كه ماشين خودم خارجي شاسي بلند و فول اتومات است و 10 سال صاحب و مالك قانونی آن هستم
تمنا دارم سبب خير باشيد و مرا ياری دهيد كه خداوند پاداش دهد آنكس دل مظلومی را دوباره زنده گرداند.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

باید حضوری مدارک و رای دادگاه بررسی شود