مشاوره حقوقی رایگان - تشکیل دادگاه تجدیدنظر استان

باسلام. چرا در بعضی از دادگاههای تجدیدنظر استان از شاکی و متشاکی هم دعوت می شود اما در بعضی مواقع غیرحضوری انجام می شود. و در مجموع آیا اگر کسی در دادگاه شهرستان محکوم شود و در تجدید نظر هم شرکت نکند و قصدش اتلاف وقت دادگاه باشد می تواند درخواست تجدیدنظر مجدد بدهد؟ و آیا بازهم دادگاه حضوری انجام می شود؟ ممنون از جوابدهی شما

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، اصل بر عدم دعوت طرفین دعوی در دادگاه تجدید نظر استان است مگر قضات محترم رسیدگی کننده حضور طرفین را برای ادای توضیح در مورد دلایل ابرازی و مستندات پرونده لازم و ضروری تشخیص دهند . و تقاضای تجدید نظر از احکام دادگاه نخستین نیز صرفاً در مهلت مقرر و برای یک نوبت امکان پذیر است .

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

درصورت اینکه قضات دادگاه تجدید نظر نیاز به توضیحاتی از طرفین را داشته باشند طرفین باید در دادگاه حضور پیداکنند واگر ابلاغ بدرستی انجام شده باشد عدم حضور فرد باعث نمیشود فرصت جدیدی برای او درنظر گرفته شود

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،کسی نمی تواندقصددیگری رابخواندووفق قانون اصحاب دعوی حق تجدیدنظرخواهی رادارند،موضوع حضوردرتجدیدنظرراهمکاران محترم پاسخ فرمودند.موفق باشید

پرسشگر :

با تشکر از زحمات شما بزرگواران

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار محترمم موافق هستم