مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو معیوب

بنده از طریق شخصی دلال اقدام به خرید خودرو زانتیا نمودم و به اتفاق خودرو را برای کارشناسی فنی پیش تعمیرکار زانتیا بردیم و ایشان هم از نظر فنی سلامت ماشین رو تایید کرد اما بعداز بنام کردن خودرو متوجه شدم که موتور ماشین ایراد اساسی دارد و ماشین رو پیش همون کارشناسی که تایید کرده بود بردم و بهش اعتراض کردم ولی در جوابم گفت ایراد ماشین موقعی که گرم بود مشخص نبود و وقتی سرد هستش ایراد مشخص میشود . خلاصه موتور ماشین رو باز کرد و بست درنهایت 25میلیون بابت این تعمیر پرداخت کردم وقتی به فروشنده گفتم ایشون گفت که شما قبلش پیش مکانیک بردی و تایید کرده ضمنا چندروز قبل هم برای حل این مشکل 18میلیون دادم و دیگه حاضر نیستم حتی یک ریال هم بدهم این در حالیست که بغیر از این مشکل ، بنده طبق فاکتور 12میلیون دیگه هم برای تعمیر ماشین پرداخت کردم حالا باتوجه به اینکه سه یا چهار روز از تنظیم و امضای سند ماشین میگذرد و هنوز تعویض پلاک هم نرفتم آیا میتوانم درخواست خسارت نمایم ؟ ممنون بابت سایت خوبتون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نیازمند بررسی جامع و دقیق است و باید اسناد رویت شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع نیاز به بررسی دارد .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست فسخ قرارداد به جهت عیب خودرو یا مطالبه خسارت به طرفیت فروشنده می توانید تقدیم کنید...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است