مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام وقت بخیر خدمت شما وکلای محترم
سوالم این هست که من و شوهرم ملک مشترکی داریم که3دانگ برای منه و 3دانگ ایشون، شهریور ماه بحثمون شد و ایشون درب منزل رو قفل کرد و رفت صورت جلسه هم دارم
آبان ماه در منزل رو باز کرد و حدود دوهفته باهم زندگی کردیم و باز هم از منزل رفت و درب رو قفل کرده و بارهم صورت جلسه کردم هیچ نفقه ای هم پرداخت نکرده تو این 4ماه
قصد طلاق دارم چه روشی رو طی کنم و چه شکایتی کنم از ایشون؟

پاسخ ها :

شکایت از زوج بابت عدم پرداخت نفقه عدم پرداخت نفقه زن نفقه