مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف خانواده با پدر

پدرم به مدت دو سال با ارتباط با خانمى متاهل به مادرم خيانت كرده ، در حدى كه براى خودشون خونه اى جدا با تمام وسايل و امكانات تهيه كردن. در طول اين مدت حضور و مسئوليت پدرم در خانه روز به روز كمرنگ تر شد تا اينجا كه به مدت ٧ ماه است كه كاملا خانه را ترك كرده و سه ماه است از پرداخت هرگونه هزينه اى براى منزل،مادرم و فرزندان سرباز ميزند. اعم از شهريه مدرسه برادرم و شهريه دانشجويى و مخارج روزمره ى خواهرم در شهرى ديگر ، هزينه هاى جارى و خورد و خوراك و پوشاك و هزينه هاى پزشكى و ... كه همه برعهده ى مادرم است و باعث فشار شديدى به ايشان است.
سوال اول اينكه چگونه ميتوان از نظر قانونى پدرم را ملزم به پرداخت مخارج خانواده كرد؟
سوال دوم : با توجه به اينكه بنده به تازگى متاهل شده ام واما در دوران عقد بسر ميبرم و ساكن منزل پدرى هستم و ايشان هيچگونه هزينه براى مخارج روزمره ى بنده، جهيزيه و حتى دانشجويى پرداخت نكرده اند ، براى خودم هم ميتوانم اقدام قانونى نمايم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله پدرتان مکلف به پرداخت نفقه زوجه و فرزندان هست دادخواست بدهید