مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دستور تخلیه / مطالبه اجور معوقه / اجرت المثل ایام تصرف / مطالبه خسارت های دادرسی و .

با سلام و احترام
یکدستگاه اپارتمان ششدانگ طی قرارداد عادی در املاک به اجاره داده شده است
1- تاریخ قرارداد منقضی شده است مستاجر تخلیه نمیکند .
2- اجور معوقه 9 ماه به مبلغ بیست و پنج میلیون از طرف مستاجر پرداخت نشده است
3- اجرت المثل ایام تصرف روزانه سیصد هزارتومان طبق قرارداد میباشد .
4- مبلغ پنجاه میلیون تومان بعنوان ودیعه نزد بنده (موجر ) میباشد .
با عنایت به مراتب فوق تقاضا دارم راهنمایی فرمایید برای احقاق حقوق خود چگونه اقدام نمایم ؟
از طریق شورای حل اختلاف یا دادگاه ؟
یک یا چند دادخواست برای موارد فوق باید تنظیم شود ؟
تقدم و تاخر انها چگونه خواهد بود؟

با تشکر و امتنان و احترام

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید . از راه دور نمیتوانید به حقتان برسید