مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه ملک اجاره ای

سلام حدودا سه بار با مستاجر قراردادو تمدید کردم
بار اول یک ساله_ بار دوم شش ماهه_ و این دفعه آخری دو ماهه
الان دوباره میگه یک ماه دیگه میخوام بشینم.
از اونجایی که نزدیک سال جدید میشه من نمی تونم خونه رو به راحتی اجاره بدم نمیخوام به هیچ عنوان تمدید کنم و ایشون به من گفتندبرو قانونی اقدام کن هرکاری میخوای بکن.
(مبلغ دیر کرد سنگین براش تعیین کردم و قرارداد محکمی باهاش بسته ام قبلا (تمام شروط دستور تخلیه رو رعایت کردم))
چند روز طول میکشه بتونم دستور تخلیه بگیرم؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست دستور تخلیه فوری در
شورا مطرح نمایید
و بعد از صدور دستور تخلیه ، قاضی میتواند برای تخلیه ، به مستاجر یک ماه مهلت بدهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حدود یک ماه و البته در ایام عید هم حکم تخلیه را اجرا نمی کنند