مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه بین المللی و ضبط برای مصرف مشروبات الکلی

با سلام. من دو سال پیش در کشور گرجستان بخاطر مصرف مشروبات الکلی هنگام رانندگی متوقف و گواهینامه ام برای 6 ماه در دست پلیس گرجستان ضبط شد. می خواستم ببینم که در چه سایت یا ارگانی می تونم بررسی کنم که سابقه ی اون برای من ثبت شده یا خیر و این که با توجه به سخت گیری های کشور کانادا در زمینه رانندگی در هنگام مصرف مشروبات الکلی ممکنه مشکلی برای ورود به کشور کانادا و اقامت داشته باشم یا خیر

پاسخ ها :

یک وکیل

مسلما سابقه با کد مخصوص گواهینامه بین المللی ثبت شده است . باید متوجه باشید که در خارج یا باید پایبند به قانون باشید یا فکر اقامت در آنجا را از سر بیرون کنید.