مشاوره حقوقی رایگان - استناد به یک فیلم در دو دادگاه

همسرم با یک فیلم دو طرح دعوای مختلف بر علیه من کرده با وجود این که که رای دادگاه اول رو به دادیار دادم باز هم با استناد به همون فیلم برام قرار صادر کرده الان چند تا شکایت دیگه هم بر علیه من کرده و مطمئنم باز هم همون فیلم رو ارائه میکنه این که با یک فیلم در دادگاه های مختلف برای من قرار صادر بشه خلاف قانون نیست؟ من میتونم از دادیار شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
مدارک و مستندات نیاز به بررسی دارد . ممکن است عناوین مجرمانه تغییر کرده باشد .