مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام سه ساله صیغه موقت اقایی که متاهل هستن بودم با مهریه 14 سکه که تو دفترچه ثبت و توسط حاج اقایی که محضر دارن نوشته میشد از قرار امسال اقا فرمودن امسال خودشون تمدید کنن و داخل برگه نوشته بودن که مهریه های امسال و سال قبل را پرداخت کردم و بنا به دلایلی که مجبور کرد به امضا و تا برگ برنده دستشون افتاد سریع صیغه نامه رو شفاهی بذل کردن و مرا تنها گذاشتن و با ابروی رفته تو فامیل و خانواده رفتن ایا راه حلی برای شکایت مهریه وجود دارد با توجه به چنین امضایی که از خانم گرفتن راه قانونی چیست

پاسخ ها :

یک وکیل

میتوانید مطالبه مهریه کنید و از دادگاه بخواهید که زوج را برای اثبات ادای مهریه سوگند دهد . اگر خواستید میتوانید تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله به صرف اخذ امضا با اکراه و یا اجبار دین وی به شما بری نخواهد شد ضمن انکه مهر در عقد متعه باید بدوا پرداخت شود که این مورد کاملا عدم صحت اسناد زوج را محقق خواهد کرد .