مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام از اصفهان مزاحمتون میشم
سال89 یک دستگاه اپارتمان از 12واحدی راخریداری کردیم و بعد پس فروشهای اپارتمان میرود پایان کار از شهرداری میگیرد و سند شش دانگ ساختمان سند تک برگی میگیرد و بدون اجازه ما که خبردار بشویم میرود وام میگیرد سال91 به مبلغ 500میلیون تومان از بانک اقتصاد نوین شعبه بازار تهران که نمیرود قسط های وام را بده بانک هم سال 96 از تهران اجرائیه صادر میکند و حدود دوماه پیش هم میاد برای ارزیابی ملک که بانک بگذرد برای مزایده ساختمان لازم به ذکر هست که ملک در اصفهان هست خواستم چکار باید بکنیم ممنون میشم.

پاسخ ها :

یک وکیل

شما در برابر بانک هیچ کاری نمیتوانید بکنید. بدهی بانک باید تسویه شود . پس از تسویه بدهی میتوانید از فروشنده شکایت کنید. درهرحال برای شکایت باید وکیل بگیرید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با فرض سوال مطروحه ملک در قبال تسهیلات اعطایی بانک سود مربوطه جرایم و وجه التزام های تعیین شده و خسارات تاخیر تادیه و سایر هزینه های اجرایی از جمله هزینه های جری تشریفات قانونی اعم از عملیات اجرایی ثبت مزایده و نقل و انتقال ملک جملگی از محل فروش و یا تصاحب ملک توسط بانک محقق خواهد شد.