مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دعوا

با سلام و خسته نباشید. من پسرم سن 16 سال در پارک بین دو گروه اوباش ازناحیه ران چپ تیر خورد نوع تیر کلت کمری بود و رگ شریان رو قطع کرده در تاریخ 5/5/1401 بعد از چند عمل
وپیوند رگ شریان پا مجبور شدیم ببرم بیمارستان 15 خرداد تهران و مدته 27 روز بستری بود بعد گرف کردند یعنی از ران راست پوست گرفتن به پای چپ گرف کردند. الان من هم زمان همه درمان پسرم بودم هم پرونده دادگاه شعبه 103 بازپرس هم اطلاعات گذاشت به قاضی داد و هم پزشک قانونی داد پزشک قانونی طول درمان رو تا برج 11
نوشت وبه قاضی داد الان هیچ ابلاغیه برای من فرستاده نشد وبا این مخارج بالا نمیدونم چکار کنم. متهم در شهر آزاد هست ومن درگیره بیمارستان هستم با هیچ کسی هم خصومتی نداریم. الان دیه پسرم چقدر هست ؟وچرامتهم رو نمی گیرند ؟ممنون تشکر

پاسخ ها :

دیه آسیب در تیراندازی دیه درگیری دیه