مشاوره حقوقی رایگان - اقرار به دریافت مهریه در دفتر اسناد

سلام ،من دوماه پیش طی جریاناتی با زور و تهدید و اجبار در دفتر خانه امضا کردم ک مهریه ام را گرفته ام ،البته متن را نخوانده امضا کردم ،در ازای ان هیچ چیزی دریافت نکرده ام ،هیچ چیز
الان دوماهه با دخترام در خانه پدر هستم بدون نفقه ، میخوام ببینم مهریه ام قابل بازگشته؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر در دفتر خانه ابن کار را کردید اشتباه شما بوده و اینکه نخواندید تقصیری شماست