مشاوره حقوقی رایگان - امکان فسخ با گرفتن ضرر و زیان یا گرفتن ضرر و زیان

با سلام من 98/04/02 یک واحد آپارتمان که در چهار طبقه تک واحدی، طبقه سوم را خریداری کردم و سند در تاریخ 98.05.02 در دفتر خانه زدم خانه را فقط 2 بار آن هم در شب دیدم و بعد از تحویل خانه متوجه عیب هایی در آپارتمان از جمله نم دیوار و مشکل در سنگ نمای ساختمان راه پله ها و غیره شده ام و سریعا به اطلاع املاک و فروشنده رساندم با توجه به اینکه سند زدیم و در قولنامه هم تمام خیارات بجز خیار تدلیس ساقط شده آیا با این شرایط اگر شکایت کنم دستم به جایی می رسد و اثری دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به نوع دادخواست ، تشخیص دادگاه ، رعایت فوریت و متن سند رسمی دارد. باید وکیل بگیرید