مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام خسته نباشید‌. ما شهریور ماه یک دستگاه آپارتمان خریدیم. چندتا چک دادیم که همش وصول شده. فقط چک آخری که به تاریخ 97/10/30 بود وصول نشد به علت عدم موجودی. ماهم باغ و مغازه داریم به طرف گفتیم که یکی از این دو ملک بردار ما نتوانستیم بفروشیم که پولشو جور کنیم ولی اون قبول نکرد. الان بعد از گذشت 1 ماه میگه من پول میریزم به حساب دادگاه و آپارتمان پس میگیرم. ماهم ساکن هستیم داخل آپارتمان. در ضمن در قرارداد هم قید شده که در صورت پرداخت نکردن قرارداد فسخ میشه. خواستم بدونم میتونه خونه رو از ما پس بگیره؟ چقدر زمان میبره که دادگاه رای بده؟ ما الان سعی میکنیم جور کنیم پول رو آیا میتونه مول قبول نکنه و درخواست فسخ قرارداد کنه ؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام باید قرار داد توسط یک همکار ملاحظه شود حتما مشاوره بگیرید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نیاز به اظهارنامه هست که پول را پرداخت کنید ونیاز به بررسی میباشد و باید مبایعنامه خوانده شود تا شما را درست راهنمایی کنم .