مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت دادرسی

باسلام
باتوجه به ابلاغیه که برای من اومده میخواستم بدون دادگاه باتوجه به این ابلاغیه رای رابه نفع کی داده مچکرم
درخصوص دعوی خانوم ها و اقایان بنام های ...به طرفیت شما مبنی بر مطالبه خسارت دادرسی و اعلام بطلان و مبایعه نام و ابطال سند اصلی در وقت مقرر شده حضور پیدا کنین البته این اسامی که ارسال کردن طرف دعوی من هستم اسم من داخل این اسامی نیست

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام
کاربر گرامی رای صادر نشده است وپرونده دررجریان رسیدگی می باشد در وقت مقرر شعبه حاضر گردید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هنوز رای صادر نشده است
و ابلاغیه برای حضور در جلسه دادرسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی از روی ابلاغیه نمی توان گفت رای به نفع چه کسی صادر می شود
باید دفاعیات هر دو طرف را دید و رای قاضی رسیدگی کننده را مطالعه نمود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

این ابلاغیه رسیدگی دادگاه است نه رای

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

ابلاغیه برای حضور در جلسه دادرسی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد