مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد روی پلاک خودرو به دلیل عدم تعویض پلاک

سلام .بنده سال 92 ماشین روآا فروختم بعد چند وقت بدلیل عدم تعویض پلاک شکایت گذاشتم رو پلاک بعد از توقیف ماشین برای تعویض پلاک رضایت دادم . اما همچنان صاحب ماشین برای تعویض پلاک اقدام نکرده و 9 ساله با پلاک بنام من تردد میکنه!!

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مجددا از طریق دفاتر خدمات قضاییو یا پلیس راهور جهت توقیف پلاک اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مجددا باید درخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید دوباره تقاضای توقیف از اداره راهنمایی رانندگی را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

توقيف فيزيكي خودرو و فك پلمپ نماييد