مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

آیا دختری که حق حبس دارد و استناد کرده به حق حبس و درخواست نفقه داده ، زوج لایحه بدهد منزل آماده است و تمکین عام و خاص نمی‌کند زوجه نفقه تعلق میگیرد؟زوجه باید چه دفاعی کند که نفقه تعلق بگیرد؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورتی که زوجه حق حبس داشته نففه تعلق میگیرد ولیکن موظف به تمکین تا زمان پرداخت مهریه نمی باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حق حبس برای پرداخت مهریه است ولی اگر دادگاه حکم تمکین صادر کند و زوجه تمکین نکند نفقه تعلق نمی گیرد نمیشه هم حق حبس و هم نفقه و هم عدم تمکین!

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چون حق حبس خود را اعمال کرده اید با استناد به همان حق حبس نفقه شامل شما می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
زوجه باکره که دارای حق حبس
میباشد به ایشان نفقه تعلق خواهد گرفت حتی اگر تمکین ننماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختری که باکره باشد می تواند به حق حبس استناد کند و از تمکین امتناع کند که در این صورت نفقه تعلق می گیرد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام حق حبس صرفا در خصوص مهریه صدق می کند و تا زمانی که مهریه نگرفته است می تواند تمکین ننماید و این موضوع ارتباطی به نفقه ندارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حق حبس
مسقط نفقه نيست
و ارتباطي به عدم تمكين با منزل متناسب ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به حق حبس استناد نمایید ویا وجود آن ملزم به تمکین نیستید و نفقه تعلق می گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حق حبس وجود دارد نفقه هم تعلق می‌گیرد