مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

سلام من سرباز نیروی انتظامی هستم که در حال گشت زنی از ناحیه بازوی دست راست دچار تیر خوردگی و مجروح شده ام که استخوان دستم خرد شده است کمیسیون برام جانبازی اعلام کردند اما درصد تعین نکردند آیا حقوق برام تعلق میگیرد و آیا دیه و غرامت هم برام تعلق میگیرد

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اعلام جانبازی بدون درصد میسر نیست. حتما در پرونده تان مکتوب است و شما بی اطلاعید. بله دیه هم تعلق خواهد گرفت

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

سلام به هم درصد باید تعیین شود و هم حقوق تعلق میگید و هم دیه