مشاوره حقوقی رایگان - تیر خوردن پای پدرم توسط فرمانده در زمان خدمتش

با سلام و خسته نباشید خدمت شما پدر بنده زمان خدمت سربازی با شلیک فرمانده خودش از ناحیه پا مجروح میشه و اطلاع نداره که آیا برگه بالینی داره یا نه میخواستم بدونم اگه سربازی در زمان خدمت از فرمانده خودش تیر بخوره مجبور بشم جانباز محسوب میشه یا نه آیا حقوق به ایشان تعلق میگیره یا خیر جای گلوله هنوز در قسمت ران پای پدرم قشنگ معلومه ممنون میشم اگر راهنمایی میکنید