مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام. اگر کسی از فردی بخاطر مزاحمت تلفنی که هر دو از شهر دیگر می باشند و همدیگر را نمی شناسند، شکایتی کند. چه مدت زمان طول می کشد تا احضاریه به طرف مقابل ارسال شود. و در این مواقع دادگاه در کدام شهر تشکیل می شود. شهر شاکی یا متهم.

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام لطفاً جواب بدید به سوال اینجانب.چون خیلی برام مهمه که بدونم بعد گذشت یه ماه شکایتی از من شده یا نه.

یک وکیل

سلام" سؤال تکراریست و قبلاً به این سؤال پاسخ مقتضی ارائه شده و طرح مجدد سؤال بی مورد ، بلاوجه و پاسخ به آن باعث اتلاف وقت و هدر نمودن فسفر مغز است .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،تعیین مدت دراموری که مربوط به دادگاه می باشد امکان پذیرنیست،دادگاه درشهری که مشتکی عنه(محل جرم)حضورداردصلاحیت رسیدگی رادارد.موفق باشید