مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودیت حساب بانکی

سلام وقتتون بخیر من در دفترخانه مهریمو اجرا گذاشتم دوماه دیگه باید برم اداره پنجم مهریه حالا درخواست طلاق توافقی دادیم.حسابهای همسرم مسدود شده چگونه میتوانم حسابهاشو آزاد کنم?کجا باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام به مرجعی که حسابها ی ایشان را مسدود کرده اید جهت رفع توقیف مراجعه نمایید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
همان مرجعی که دستور مسدودی داده باید مراجعه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به اجرای ثبت مراجعه و درخواست انصراف از اجرای مهریه را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همان مرجعی که دستور مسدودی را صادر کرده باید دستور رفع آنرا بدهید به آنجامراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره پنجم درخواست رفع توقیف بدهید