مشاوره حقوقی رایگان - درباره خرید ترانس شراکتی

همسایه ما گفت که من میخواهم ترانس بکشم شماهم شریک شوید که من ویک همسایه دیگر که سه نفر شریک هستیم. ترانس را کشیدیم. اما نامه شراکت ننوشتیم. حال ما باید چگونه شراکتمان را اثبات کنیم
با تشکر از لطف شما. ممنون

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت موافقت سایر شرکا قرارداد خود را اخیرا تنظیم نمایید در غیر اینصورت با وجود فیش واریزی و شهادت شهود شراکت خود را اثبات نمایید