مشاوره حقوقی رایگان - نشت آب سرویس بهداشتی به طبقه پایین

با سلام و تقدیم احترام
از سرویس بهداشتی واحد ما به طبقه پایین آب نشتی کرده و به طبقه پایین خسارت زده در صورتی که طبقه پایین تغییر نقشه داده بدون اجازه از جایی و اداره ایی و دقیقاً زیر سرویس بهداشتی و حمام ما آشپزخانه احداث کرده و به کابینت آشپزخانه خسارت وارد شده و سقف سرویس بهداشتی و حمام خودش رو (طبقه پایین) تخریب کرده و سقف کاذب زده حال با این تغییر نقشه داخلی ساختمان بدون مجوز آیا خسارت بعهده ما می باشد یا خود واحد طبقه پایین .

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بله مسئول جبران خسارت هستید منتها در صورت تقصیر همسایه شما موضوع را به کارشناس دادگستری ساختمان ارجاع نمایید تا میزان تقصیر را بررسی نماید