مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه تصادف از بیمه

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما وکلای عزیز
بنده راننده موتور سیکلت بودم که با خودرو تصادف کردم،موتور بیمه داره ولی متاسفانه بنده گواهینامه ندارم،واز ناحیه ساق پا (درشت نی) و کشک زانو دچار شکستگی با پلاتین شدم،حال سوال بنده این هست که آیا بیمه به بنده دیه می‌دهد؟آیا از صندوق تأمین خسارت جانی می‌توانم دیه ام رو بگیرم؟
بنده زن و بچه دار هستم و گرفتار زندگی چگونه واز چه مرجعی میتونم دیه رو مطالبه کنم؟
باتشکر فراوان ازشما بابت پاسخگوئی به بنده حقیر

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام دیه به شما تعلق نمی‌گیرد
اما باید نحوه تصادف و محل آن بررسی شده
شاید بشود از شهرداری و اداره راه خسارت و دیه مطالبه کرد
می تونید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دیه خسارات جانی به راننده مقصر فاقد گواهینامه پرداخت نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سلام به شخص راننده مقصر که گواهینامه ندارد خسارت یعنی دیه تعلق نمی گیرد