مشاوره حقوقی رایگان - نشتی آب از طبقه بالا

سلام خداقوت
حدود 8ماه پیش به همسایه طبقه بالایی گفتم که از تراس به سمت سقف تراس و داخل خانه ما آب نشت میدهد.اما ایشان جدی نگرفتند. مجدد چند ماه بعد به ایشان تذکر دادم که اگر اقدام به حل مشکل نکند شکایت میکنم. تمام پیام هایی که برایشان فرستادم موجوده و ایشان هم جواب داده و بهانه آورده که مشکل از خانه اش نیست.الان که متوجه شده ازش شکایت کردم و طلب خسارت کرده ام.مشکل نشتی آب را حل کرده.ایا شکایت و طلب خسارت مالی به جایی میرسه؟دقیقا باید چکار کنم تا خسارت بگیرم؟ سپاس

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست تعمین دلیل با جلب نظر کارشناس مربوطه را درخواست نمایید تا میزان خسارت و مقصر تعیین گردد و سپس دادخواست مطالبه خسارت تنظیم نمایید