مشاوره حقوقی رایگان - نشت آب از طبقات بالا به سقف طبقه اول

با سلام و احترام
مدتی است که بخشی از سقف طبقه اول مرطوب شده و به مرور زمان در حال ریزش است. با پیگیری از مالک طبقه دوم مشاهده گردید که بخشی از دیوار و سقف طبقه دوم در اثر نشت آب از طبقه سوم فرو ریخته است و کف واحد طبقه دوم نیز آب جمع شده است که به گفته ایشان این شرایط مدتی است که ادامه دارد .ضمنا در برخی از مواقع آب از محل های مربوطه سرازیر میشود و در برخی از مواقع آب قطع میگردد. با مراجعه به مالک طبقه سوم ، ایشان ادعا نمودند که نشتی آب از لوله های واحد ایشان نبوده و مربوط به لوله های مشترک است و فقط با تعویض کل لوله های ساختمان موافق هستند و از همکاری جهت اصلاح لوله مربوطه که احتمالا دسترسی به آن از واحد ایشان میسر میباشد به دلیل لجبازی با همسایه طبقه دوم ( بعلت عدم همکاری مالک طبقه دوم در امر مشارکت در ساخت ساختمان) اجتناب کردند. لطفا در خصوص نحوه شکایت و محل مراجعه جهت درج شکایت راهنمایی بفرمایید .
ضمنا هزینه های دادرسی و کارشناسان به عهده چه کسی میباشد؟
با سپاس

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دادخواست مطالبه ایراد خسارت با جلب نظر کارشناسی لازم دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دفاتر قضایی درخواست تامین دلیل کنید در صورت اثبات با طرفی است که محکوم میشود