مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی همسایه

همسایه اینجانب که در حال ساخت و ساز است 1.20 متر از ساختمان اینجانب بیشتر پیشروی طولی نموده که من طی درخواستی از شهرداری تقاضای توقف عملیات را نمودم ولی اقدامی انجام نمیداند که با مراجعات مکرر اینجانب پس از ده روز عملیات را متوقف کردند ولی پس از گذشت دو روز مجددا شروع با ساخت و ساز کردند بدون اینکه در کمیسیون مطرح شود حال میخواستم راهنمایی فرمایید چاره کاره بنده چیست و چگونه میتوانم جلوی تضییع حقم را بگیرم با تشکر

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

از طریق دیوان عدالت اداری دستور موقت و ابطال پروانه ساخت را مطرح فرمائید، به طرفیت شهرداری منطقه