مشاوره حقوقی رایگان - شرایط ملاقات

با سلام. دادگاه هنوز در مورد زمان و مدت ملاقات دخترم توسط پدر رای صادر نکرده ولی پدر برای ملاقات اومده ولی موفق به دیدن بچه نشد چون من از روز دادخواست طلاقم شماره تلفنشو بلاک کردم و همچنین از اومدنش برای ملاقات هم خبر نداشتم.
آیا این مرد میتواند از من بخاطر ممانعت از ملاقات بچه شکایت کند؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر باید ابتدا دادگاه زمان و مکان ملاقات را تعیین نماید و حکم قطعی شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با دستور موقت می تواند فرزند را ملاقات کند والا باید منتظر حکم دادگاه باشد بعد از آن اگر ممانعت کنید می تواند شکایت کند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر عمدا این اتفاق افتاده جرمی اتفاق افتاده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
مرد می تواند دادخواست ملاقات فرزند و درخواست دستور موقت بدهد و با اخذ دستور موقت می تواند ملاقات کند.
بعد از صدور دستور ملاقات و یا صدور حکم دادگاه مبنی بر ملاقات فرزند و ابلاغ اجرائیه اگر زن ممانعت کند
مرد در این شرایط
می تواند با عنوان ممانعت از حق شکایت کند.