مشاوره حقوقی رایگان - اعسار بعد از صدور جلب

سلام خوبید من بابت خرید گل مبلغ 50 میلیون تومان سفته داده ام و اون بنده خدا روی سفته ها اقدام کرده اند و در زمان نوبت دادگاه بنده نتونستم شرکت کنم و به خاطر اینکه به قوانین آشنایی نداشتم نتونستم کاری کنم و الان جلب بنده را گرفته اند خواستم ببینم امکانش هست کاری کنم و اعسار و ... انجام بدم که جلب فعلا کنسل بشه ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما باید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را اقامه نمایید و در صورت قبولی اعسار ، مبلغ
محکوم به اقساط خواهد شد و