مشاوره حقوقی رایگان - اعسار بعد از حکم جلب

با سلام خدمت وکلای محترم

بنده حکم جلب شخصی رو بابت چک برگشتی، از اجرای احکام مدنی گرفته ام

قبل از صدور جلب استعلام گرفتن و شخص مورد نظر هیچ گونه اعسار و واخواهی نزده بود و جلب رو دادن

حالا سوال من این هست آیا طرف و یا وکیلش الان میتونه اعسار و واخواهی بزنه و جلب رو متوقف کنه یا نه؟
ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله قانون اجازه رو داده است که بعد از یک ماه نیز اگر اعسار داد بایستی سند یا وثیقه ارائه نماید تا دادخواست اعسار ایشان پذیرفته گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است
اگر قبلاً دا‌دخواست اعسار نداده باشد در حال حاضر می تواند دا‌دخواست اعسار بدهد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

واخواهی زمان دارد اگر منقضی شده باشد خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در حالت قانونی درخواست اعسار نداده باشد جلب خواهد شد