مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سفته از کارفرما

سلام خسته نباشید
من در شرکتی کار میکردم که قراداد کاری و بیمه نداشتم و مبلغ سفته 30 میلیون دست کارفرما دارم و هیچ کپی از آن ندارم به خاطر اختلاف با کارفرما بیرون امدم و کارفرما حاضر به پرداخت سفته و حقوق بنده نیست بنابراین از طریق اداره کار اقدام کردم ولی کارفرما مرا تهدید به اجرا گذاشتن سفته کرده و از من خواسته متنی مبنی بر اینکه اینجانب تمام حق بیمه خود را نقدی دریافت کرده ام را امضا کنم در غیر اینصورت منو متهم به دزدی کرده و دو نفر از شرکت را نیز برای شهادت در این زمینه دارد لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

شما وقتی سفته دادید و شاهد نگرفتید باید فکر این چیزها را میکردید . بهرحال برای تهدید و الزام به نوشتن تسویه حساب باید شاهد بگیرید و شکایت کنید