مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی با شرایط سخت

با عرض سلام و ادب
در چه شرایطی بازنشستگی با سابقه ی 23 سال و چهار ماه شامل حال کارگر(بدون شرط سنی) میشود؟
1_15سال سابقه ی سخت و عادی مجموع 23 سال و چهار ماه بیمه
2_اصلا چنین شرایطی وجود ندارد
3_مجموعا باید 25 سال سابقه بصورت متناوب باشد
4_23سال و چهار ماه درصورتی که مجموعا 35سال سابقه شود.(کارسخت مارو ناقص کرده، لطفاً پاسخ بدهید)
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود *

*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
تابع قوانین و مقررات ارگان مربوطه می باشد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این شرایط امکان بازنشستگی وجود ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه امکان بازنشستگی وجود ندارد