مشاوره حقوقی رایگان - پرسش خودرویی

سلام من حدود دوهفته پیش یه ماشین ماتیز مدل 80 معامله کردم و رفتیم تو دفترخانه به نام من وکالت خورد تا بتوانم کارهای خلافی ماشین را انجام دهم درضمن ماشینی که بنده معامله کردم حدود دوسال پیش به خاطر اینکه طرف واسه پلاکهای خودش که روی همون ماتیز بود شکایت کرده بود و ماشین در موقع تردد در جاده توسط پلیس راه متوقف و به پارکینگ منتقل میشود و من که الان کل کارهای ماشین را انجام داده ام رفتم قبض پارکینگ را بگیرم که دیدم قبض به نام یه شخصی است که نه من میشناسم نه فروشنده و نه مالک قبل آن و بعد از کلی رفت و آمد و هزینه الان نتونستم اون طرف که قبض پارکینگ به نام او هست را پیدا کنم و الان بخاطر این مشکل سردرگم هستم و واقعا موندم لطفا مرا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . با ارایه وکالتنامه های پی در پی و اثبات ایادی ماقبل تا خودتان مشکلی نخواهد بود